KAPITALNA KURTKA PŁASZCZ PARKA BH-1721 GRANAT

Kupiłam tą kurtkę i jestem bardzo zadowolona, rozmiar zgody z tabelą ☺
Opinia dodana 2017-04-26 przez: żaklina, Sadowne
Ocena:
 KAPITALNA KURTKA PŁASZCZ PARKA BH-1721 GRANAT

SUKIENKA GROSZKI H03 GRANATOWY

Opinia dodana 2016-05-03 przez: Dorota, Chełm
Ocena:
 SUKIENKA GROSZKI  H03 GRANATOWY

ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

Jestem bardzo zadowolona z kupionej marynarki. Rozmiar pasuje, jest przyjemna w dotyku, A przesyłka ekspresowa! Bardzo gorąco polecam.
Opinia dodana 2015-09-16 przez: Aleksandra, Biała Podlaska
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

Marynarka godna polecenia. Super jakość i w dodatku niska cena:)
Opinia dodana 2015-09-07 przez: Nina, Klucze
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

Jak najbardziej zgadzam się z opiniami- marynarka świetna, niestety musiałam oddać ze względu na zaniżone wymiary. Procedury reklamacyjne przebiegły bez zarzutu. Polecam sklep.

Opinia dodana 2015-07-09 przez: Lidia, Ratowice
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

ŻAKIET MARYNARKA 6097 CZARNY

Dostawa na czas Towar BARDZO na TAK

Opinia dodana 2015-06-25 przez: Zuzka, Olkusz
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 CZARNY

ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

Marynarka bardzo ładna, super materiał. Przesyłka ekspresowa. Co do rozmiaru trzeba dobrze się zmierzyć bo rozmiar z metki nie jest tożsamy z tradycyjną rozmiarówką. Ja noszę rozmiar 38-40 i marynarka L jest na mnie idealna i na pewno nie jest tak duża jak tradycyjny rozmiar L. Poelcam!!

Opinia dodana 2015-06-11 przez: Dorota, Świdnica
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

Witam! Zamówiony żakiet pięknie leży :) Taki sam jak na zdjęciu... Przesyłka bardzo szybka, Jak najbardziej polecam! :)

Opinia dodana 2015-06-09 przez: Aleksandra, Darłowo
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

Super naprawdę super. Rozmiar XL mógłby być ciut większy ale daje rade ;-) nosze rozmiar 40. Chętnie zamówię inny kolorek ;-)

Opinia dodana 2015-06-07 przez: Katarzyna, Szczecin
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

Marynarka REWELACJA!! polecam każdej zapracowanej Mamie i nie tylko :)

Opinia dodana 2015-06-06 przez: Monika, Górki Wielkie, Polska
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

Polecam! Marynarka zgodna ze zdjęciem i opisem w 100%! Świetnie się układa, bardzo dobrze uszyta i dopasowana do sylwetki jakby była szyta na miarę.

Opinia dodana 2015-05-26 przez: Joanna, Tarnów
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

Marynarka super się nosi, pasuje do wielu ubrań. Myślę, że na jednym kolorze nie skończę ;) Polecam!

Opinia dodana 2015-05-25 przez: Monika, Warszawa
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

z rozciągliwego materiału. bardzo fajnie się nosi. polecam

Opinia dodana 2015-05-21 przez: Beata, Brenna
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

Świetny produkt. Pasuje i do pracy i na spotkanie. Marynarka mogłaby mieć jedynie dłuższe rękawy :) Ale polecam.

Opinia dodana 2015-05-11 przez: Magdalena, Mysłowice
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

fajnie skrojona, materiał bardziej na co dzień

Opinia dodana 2015-05-11 przez: Ewelina, Spytkowice
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

Świetna marynarka, dokładnie taka jak na zdjęciach. Polecam!!

Opinia dodana 2015-05-11 przez: Magdalena, Kiełpino
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

ŻAKIET MARYNARKA 6097 CZARNY

Świetna marynarka, bardzo przyjemna w dotyku, dokładnie taka jak na zdjęciach. Świetnie się nosi i mam nadzieję, że tak pozostanie:)

Opinia dodana 2015-04-23 przez: Paula, Ząbki
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 CZARNY

ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT

MARYNARKA ŁADNA, ZGODNA Z OPISEM BŁYSKAWICZNA DOSTAWA, POLECAM

Opinia dodana 2015-04-15 przez: EWA, LUTUTÓW
Ocena:
 ŻAKIET MARYNARKA 6097 GRANAT
1
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel